Toon alles

  Welkom bij Mijn Kiek

  Welkom op mijn nieuwe website!

  The making of…… de Mijn Kiek website

  Yessss! Welkom op mijn nieuwe website! Ik ben er zo blij mee en hopelijk kan je vinden waar je naar op zoek bent bij Mijn Kiek fotografie. Tegelijk met de lancering van de website ga ik vanaf nu regelmatig deze blog bijhouden en allerlei onderwerpen beschrijven die kunnen vallen onder nieuws, feitjes en tips.

  Maar nu even over de website zelf en de weg ernaar toe….. Inmiddels alweer een paar maanden geleden ben ik begonnen met het bouwen van mijn nieuwe website. Ik was een behoorlijk eind op weg, maar ik liep toch een beetje vast en zo ben ik via mijn sociale netwerk terecht gekomen bij Staet van Creatie.

  Dit is een bureau voor grafische vormgeving en webdesign in Tilburg en zij hebben mij geweldig geholpen. Het klikte goed en we begrepen elkaar. Nu is het eindelijk zover dat de website live gaat.

  Ik ben er trots op en presenteer heel graag dit mooie eindresultaat! Kijk maar rond op mijn website en als je vragen hebt of interesse hebt in een fotoshoot. Neem dan contact met mij op.