Ik ben Willemijn Alferink

Ik ben fotograaf en sinds 2009 aan het werk als Mijn Kiek. Ik houd van het fotograferen van mensen op een pure manier en zonder teveel poespas. Ik ben naast fotograaf moeder van 3 kids en ben getrouwd. Ik ben een enthousiast, creatief persoon en hou ervan om onder de mensen te zijn.

Wat is Mijn Kiek?

Mijn Kiek is ontstaan vanuit mijn passie voor fotografie. Sinds 2009 werk ik voor mijzelf, nadat ik 2 jaar lang met een fotograaf heb meegelopen en de ins en outs van het fotograferen heb geleerd. Het is toch voornamelijk gevoel en dat in combinatie met de technische kennis van het fotograferen.

Ik word blij van het fotograferen van mensen en ik uit mijn gevoel door te fotograferen. Elke opdracht benader ik anders en het is de veelzijdigheid die het ook extra leuk maakt. Ik ben niet van het geposeerde werk. En ik heb geen studioruimte tot mijn beschikking, dus ik fotografeer altijd op locatie en het liefst buiten. Ik kan ook bij je thuis langs komen of op kantoor.

Mijn gevoel ligt in mijn werk en ik benader iedere opdracht anders en beleef de situatie en omgeving op dat moment door mijn camera. Spontane foto’s vind ik het mooist en ik fotografeer ook veel met mijn mobiele telefoon. Als je mijn werk mooi vind, dan kan je contact met me opnemen via de website. Neem ook kijkje op een van mijn social media kanalen die je onderaan de pagina kunt vinden.

Hopelijk tot gauw bij Mijn Kiek!

236831